Loading...

    • Middenweg 52, Stadsdeel Oost en Watergraafsmeer, 1097 BR, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
      +31 20 752 6733
    • Monday:08:30-18:00Tuesday:08:30-18:00
      Wednesday:08:30-18:00Thursday:08:30-18:00
      Friday:08:30-18:00Saturday:08:00-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:09:00-18:00Tuesday:09:00-18:00
      Wednesday:09:00-18:00Thursday:09:00-18:00
      Friday:09:00-18:00Saturday:09:00-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
      • Visschotels §


        • Hors D'oeuvre §

          • zalmsalade
          • paling
          • gerookte zalm
          • gerookte makreel
          • krabsalade
          • warm gerookte zalm
          • rivierkreeftenvlees
          • Hollandse garnalen
          Verkrijgbaar in 2-4, 4-6 en 6-8 persoons
        • Hors D'oeuvre De Luxe §

          • zalmsalade
          • krabsalade
          • paling
          • gerookte zalm
          • gerookte makreel
          • rivierkreeftenvlees
          • Hollandse garnalen
          • gerookte heilbot
          • gerookte forel
          • warm gerookte zalm
          • cocktailgarnalen knoflook
          • cocktailsaus
          Verkrijgbaar in 6-10, 10-15 en 15-20 persoons
        • Luxe hapjesschotel §

          • tonijnsashimi
          • gamba's knoflook
          • zalmwrap
          • cupje paling
          • cupje makreel
          • gevuld eitje
          • zalm/heilbotpaté
          • haring
        • Rondje Middenweg §

          • geroookte makreel
          • Hollandse garnalen
          • gerookte paling
          • gerookte zalm
          • cocktailsaus

          € 47.50

          piece
        • Haringschotel §

          Altijd vers van het mes! De schotel is verder prachtig opgemaakt en voorzien van uitjes en zuur.

          € 2.25

          piece
        • Gebakken visschotel §

          Gezond snacken. Schotel met heerlijke koude gebakken vis en bijpassende sauzen.

          € 25.00

          piece
        • Sashimischotel §

          Sashimischotel met licht gegrilde tonijn en zalm met diverse dips

          € 40.00

          piece
        • Gourmet/ fondue visschotel §

          Samen aan tafel verrassende stukjes vis bereiden

          € 12.50 / person

          person
        • Saladeschotel §

          Heerlijke vis-saladeschotel, geschikt voor iedere gelegenheid

          € 26.50

          piece
      • Saltwater fish §


        • Haring §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.
        • Dorade §

          Dorade, ook wel bekend als zeebrasem, is een perfecte vis om te bereiden op een warme zomerse dag, omdat je er weinig werk aan hebt. Qua smaak en vleesstructuur is de wilde dorade de beste. Vraag de visspecialist om de ingewanden te verwijderen en de vis te ontschubben. Snijd met een scherp mes wat inkepingen in de huid van de dorade. Besprenkel de vis met wat olijfolie en voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. Gaar de dorade op laag vuur ongeveer twintig minuten.

          € 7.00

          piece
        • Heilbot moot §

          Er zijn meerdere soorten heilbot te verkrijgen. De vis wordt, omdat hij zo groot van formaat is, meestal in moten of filets verkocht.

          € 5.70 / 200 g

          gram
        • Kabeljauwfilet §

          Kabeljauw is een populaire vis met wit, stevig vlees en weinig graten. Het is een veelzijdige vis die op veel verschillende manieren kan worden bereid, onder andere door te bakken in de pan, te roosteren en te pocheren. Kabeljauw is arm aan verzadigde vetten, rijk aan omega3 en een uitstekende bron van vitaminen en mineralen.

          € 5.00 / 200 g

          gram
        • Makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 1.70 / 200 g

          gram
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.

          € 5.70 / 200 g

          gram
        • Schol §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. Hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden.

          € 2.30 / 200 g

          gram
        • Scholfilet §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden.

          € 4.40 / 200 g

          gram
        • Sliptong §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.

          € 4.40 / 200 g

          gram
        • Tong klein/middel §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.

          € 6.40 / 200 g

          gram
        • Tonijn §

          Het is een zeer gewaardeerde vissoort met stevig vlees. Bij een te lange bereidingstijd wordt de tonijn te droog. Tonijn is geschikt om mee te grillen en bakken.

          € 10.40 / 200 g

          gram
        • Wilde zalmfilet §

          Onze wilde rode zalm, komt rechtstreeks uit de nog relatief schone wateren van Alaska

          € 7.70 / 200 g

          gram
        • Zalmfilet Noors §

          Noorse zalm is een van de populairste vissen in Europa. Het is een zeer veelzijdige vis die gegrild, gebakken, gestoomd en gerookt kan worden.

          € 6.00 / 200 g

          gram
        • Zeebaars §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.

          € 7.50

          piece
        • Zeeduivel §

          De smaak van de zeeduivel is heel verfijnd en vergelijkbaar met die van de kreeft. Het vlees is roomwit met een oranje-achtige gloed, glanzend, stevig en zoetig van smaak. Voor de bereiding moet het sterke vlies dat om het visvlees zit, verwijderd worden. Zeeduivel kan gestoofd, gestoomd, gebakken of gegrild worden. Als de kop nog aanwezig is, kan hiervan soep worden getrokken.

          € 7.20 / 200 g

          gram
        • Zeewolffilet §

          Het is een uitstekende vis met een heel eigen smaak. Doordat zeewolf stevig vlees heeft zijn veel bereidingswijzen mogelijk: bakken, stomen, stoven, grillen en barbecuen. Aan de huidzijde kan een wit, stug vlies zitten dat taai kan zijn en dus verwijderd moet worden.

          € 7.20 / 200 g

          gram
        • Zwaardvis §

          De structuur van zwaardvis is stevig en de smaak heeft iets weg van kalfsvlees. De vis kan gegrild of gebakken worden. In Portugal wordt de zwaardvis ook gerookt.

          € 7.20 / 200 g

          gram
      • Sweetwater fish §


        • Forel §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.

          € 3.25

          piece
      • Frozen fish §


        • Easy peel garnalen §

          Ingevroren Black Tiger garnalen zonder kop

          € 7.50 / 250 g

          gram
        • Escargots §

          Een delicatesse als voor- of tussengerecht, zonder schoonmaken of voorbereiding. De escargots kunnen direct met schaal in de oven. Met knoflookboter en stokbrood erbij heeft u in een handomdraai een culinair hoogstandje.

          € 5.95 / tray

          tray
        • Fruits de mer §

          Verschillende soorten diepvriesvis

          € 4.13 / 250 g

          gram
        • Gamba white 20/30 §

          Diepvriesgamba's per kilozak verpakt

          € 9.50 / 250 g

          gram
        • Heilbot gerookt §

          Heilbot zijde gerookt ongesneden

          € 17.50 / 250 g

          gram
        • Inktvis vuil §

          Kleine inktvis, vers ingevroren

          € 7.50 / box

          box
        • Inktvistubes §

          Vers ingevroren inktvis

          € 3.13 / 250 g

          gram
        • Pangafilet §

          Pangasius is een straalvinnige vis uit de familie van de meerval. De vis wordt tot 130 centimeter lang en heeft donkergrijze tot zwarte vinnen.

          € 3.50 / 250 g

          gram
        • Sardines §

          Zak met zo vers mogelijk ingevroren sardines zodat er geen smaak verloren gaat. Een zak bevat 1 kilo.

          € 7.50 / bag

          bag
        • Tijgergarnalen 6/8 §

          Garnalen hebben een subtiele zeesmaak die goed past bij diverse kruiden en sauzen

          € 13.75 / 250 g

          gram
        • Tijgergarnalen gepeld §

          Garnalen hebben een subtiele zeesmaak die goed past bij diverse kruiden en sauzen

          € 7.00 / 250 g

          gram
        • Tilapiafilet §

          Tilapia is een stevige, smaakvolle vis

          € 3.88 / 250 g

          gram
        • Zwaardvis §

          Zwaardvisfilet zonder huid, diepvries

          € 9.00 / 250 g

          gram
      • Baked fish §


        • Kibbeling van kabeljauw §

          Kibbeling is een snack die bestaat uit stukken gesneden vis die in een beslag worden gedompeld en daarna gefrituurd.

          € 2.10 / 100 g

        • Lekkerbek (heek) §

          De lekkerbek is een heel toepasselijke naam voor deze vis die zich voedt met garnalen, een delicatesse uit de zee.

          € 3.00

        • Lekkerbek (kabeljauw) §

          De lekkerbek is een heel toepasselijke naam voor deze vis die zich voedt met garnalen, een delicatesse uit de zee.

          € 1.95 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken inktvisringen §

          Heerlijke inktvisringen in een krokant jasje

          € 1.65 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken mosselen §

          Verse mosselen die meteen na het koken gepaneerd en gebakken worden met een krokant korstje als gevolg.

          € 1.75 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken gamba's §

          Lekker met tacosaus

          € 2.80 / 100 g

          x 100 g
        • Torpedogarnalen §

          Heerlijke gepaneerde garnalen

          € 0.75

          piece
        • Visfriet §

          Visfriet wordt gemaakt van gemalen wijting. Deze wordt licht gekruid en in een krokant jasje gestopt.

          € 1.70 / 100 g

          x 100 g
        • Bokking §

          Speciale gebakken haring

          € 1.70

          piece
        • Gebakken schar §

          Schar is een magere en smakelijke vis waarvan de smaak overeenkomt met tong

          € 1.10 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken schol §

          Heerlijk krokant gebakken scholletje

          € 1.35 / 100 g

          x 100 g
        • Gebakken scholfilet §

          Gebakken scholfilet, niets is zo lekker als een gebakken scholletje.

          € 2.35 / 100 g

          x 100 g
        • Garnalenkroket §

          Een lekkere visvulling in een krokant jasje

          € 1.50

          piece
        • Viskroket §

          Lekkere huisgemaakte viskroket

          € 1.50

          piece
        • Viskoek §

          Heerlijk gekruide en goed gevulde viskoek

          € 1.50

        • Gebakken tongkuit §

          Een echte specialiteit: gebakken tongkuit (indien voorradig)

          € 1.75 / 100 g

          x 100 g
      • Fish and Chips §


        • Kibbelingmenu §

          Kibbeling met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 6.50

          piece
        • Lekkerbekmenu (heek) §

          Lekkerbekmenu van heek met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 5.00

          piece
        • Lekkerbekmenu (kabeljauw) §

          Lekkerbek van kabeljauw met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 6.00

          piece
        • Mossel menu §

          Mosselen met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 5.00

          piece
        • Bokkingmenu §

          Speciaal gebakken haring met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 4.00

          piece
        • Gambamenu §

          Gamba's met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 6.50

          piece
        • Inktvismenu §

          Inktvisringen met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 5.00

          piece
        • Scharmenu §

          Gebakken schar met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 4.50

          piece
        • Scholmenu §

          Gebakken schol met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 6.50

          piece
        • Scholfiletmenu §

          Scholfilet met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 5.50

          piece
        • Torpedogarnalenmenu §

          Torpedogarnalen (4 stuks) met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 5.50

          piece
        • Visfrietmenu §

          Visfriet met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 4.25

          piece
        • Viskoekmenu §

          Viskoek met frites, fritessaus en een vissaus naar keuze

          € 4.00

          piece
        • Friet §

          Friet, frieten of patat is een gerecht van gefrituurde aardappelreepjes.

          € 2.00 / portion

          portion
      • Smoked fish §


        • Gerookte forelfilet §

          In Nederland is forel eigenlijk een visje dat niet zo vaak gegeten wordt. En het is zo lekker! En het is ook nog eens heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken.

          € 3.90 / 100 g

          gram
        • Gerookte heilbotfilet §

          Vers geroookte heilbot

          € 7.00 / 100 g

          gram
        • Gerookte makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 4.95

          piece
        • Gerookte makreel met peper §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 2.35 / 100 g

          gram
        • Gerookte makreelfilet §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.

          € 2.90 / 100 g

          gram
        • Gerookte palingfilet §

          Vers gerookte gefileerde paling, zonder huid en graat. Ideaal voor op toast, in salade of op broodje.

          € 7.25 / 100 g

          gram
        • Gerookte spekbokkingfilet §

          Een koudgerookte haring. Bokking is geen aparte vissoort, maar een bewerkte gerookte culinaire variëteit van de haring. Tegenwoordig maakt men onderscheid tussen stoombokking (warmgerookt) en spekbokking (koudgerookt). Kipper is ook gerookte haring, maar dan opengeklapt en warm gerookt.

          € 2.20

          piece
        • Gerookte sprotfilet §

          Sprot is een vis van de familie van de haringen, ze zijn rond de 10 cm lang. De sprot krijgt door het roken een delicate smaak (lijkt op sardine) en wordt zeer gewaardeerd als borrelhapje.

          € 2.48 / 100 g

          gram
        • Gerookte wilde zalm §

          Het vlees van kweekzalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen. Zalm wordt ook vaak gerookt aangeboden.

          € 6.50 / 100 g

          gram
        • Gerookte zalmfilet Noors §

          Onze Schotse gerookte wilde zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm.

          € 5.80 / 100 g

          gram
        • Gerookte zalmfilet Schots §

          Onze gerookte wilde zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm.

          € 5.80 / 100 g

          gram
        • Gerookte zalmmoot §

          Het vlees van kweekzalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen. Zalm wordt ook vaak gerookt aangeboden.

          € 3.80 / 100 g

          gram
        • Gerookte zalmsnippers §

          Heerlijke stukjes gerookte zalm. Lekker en gemakkelijk om te gebruiken.

          € 2.60 / 100 g

          gram
        • Vistrio §

          Een drietal heerlijke gerookte vissoorten in een schaaltje

          € 6.95

          piece
        • Zalm/ heilbot rondje §

          Een heerlijk rolletje van zalm en heilbot

          € 1.50

          piece
      • Salad §


        • Haring in dille §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Haring-bietsalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Inktvissalade §

          Koude salade met inktvis

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Makreelpaté §

          Een soort filet americain maar dan met gestoomde makreel

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Pittige makreelpaté §

          Filet american maar dan gemaakt met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Pure zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Volendammer krabsalade §

          Een kant-en-klare krabsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Volendammertje §

          Luxe schaaltje met krabsalade, gevulde eitjes, gerookte zalm en twee soorten gepelde garnalen. Heerlijk voor bij de lunch.

          € 3.50

          piece
        • Zalmsalade §

          Een kant-en-klare zalmsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmslaatje klein §

          Ambachtelijk zalmslaatje voor één persoon

          € 3.00

          piece
        • Zalmslaatje luxe §

          Een kant-en-klare zalmsalade voor op brood of tijdens de borrel.

          € 5.50

          piece
        • Zeewiersalade §

          De wakame salade zoals wij die kennen is gemaakt van de 'stengel' van het zeewier wakame. Deze wordt in dunne reepjes gesneden en vervolgens op smaak gebracht.

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
      • Visgerechten §


        • Chinese vismie §

          Chinese vismie met paksoi en citroen

          € 1.40 / 100 g

          x 100 g
        • Gamba gratin §

          Heerlijke gratin van gamba's

          € 4.95

          piece
        • Gamba's in knoflookmarinade §

          Lekkere sappige gebakken garnalen in knoflookolie

          € 2.75 / 100 g

          x 100 g
        • Gambawrap §

          Eet een keer iets anders, tortillawrap gevuld met gamba's. Heerlijk bij de maaltijd of als lunchgerecht.

          € 3.00

          piece
        • Gebakken zalm in piri piri §

          Heerlijk gebakken verse zalm in piri piri

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Kabeljauwgratin §

          Kabeljauwgratin met een heerlijk krokant jasje

          € 4.95

          piece
        • Kibbeling in Japanse sesamsaus §

          Heerlijke vers gebakken kibbeling in een Japanse sesamsaus

          € 1.75 / 100 g

          x 100 g
        • Paella §

          Een Spaans rijstgerecht met vis, heerlijk en gezond!

          € 1.40 / 100 g

          x 100 g
        • Scholfilet in mosterdsaus §

          Een heerlijk kant en klaar gerecht van scholfilet in mosterdsaus. Even opwarmen en smullen maar!
        • Surinaamse visbami §

          Een heerlijke bami rijk gevuld met vis

          € 1.40 / 100 g

          x 100 g
        • Tonijnsashimi licht gegrild §

          Licht gegrilde sashimi van tonijn

          € 5.50 / 100 g

          x 100 g
        • Visloempia §

          Visloempia uit eigen keuken
        • Zalmsashimi licht gegrild §

          Heerlijk verse, licht gegrilde, zalmsashimi

          € 4.95 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmwrap §

          Heerlijke verse gerookte zalm in een wrap. Zó lekker....

          € 2.75

          piece
      • Pasta §

      • Soup §


        • Bouillabaisse vissoep §

          Bouillabaise is Franse vissoep. Bouillabaisse werd oorspronkelijk gemaakt door vissers op het strand. Het is één van de bekendste en populairste vissoepen ter wereld.

          € 4.25

          piece
        • Bretonse vissoep §

          Heerlijke Bretonse vissoep met fruit de mer

          € 4.25

          piece
        • Kreeftenbisque §

          Met deze smaakvolle kreeftenbisque tover je in een paar ogenblikken een memorabel feestgerecht op tafel.

          € 4.25

          piece
        • Vissoep kabeljauw/ rivierkreeft §

          Goed gevulde vissoep met kabeljauw en rivierkreeftenvlees

          € 4.25

          piece
      • Sandwiches with fish §


        • Broodje gamba's §

          Garnalen zijn kreeftachtige schaaldiertjes die boordevol selenium, kalium, calcium, fosfor en vitamine B12 zitten. Heerlijk op een vers broodje.

          € 3.50

          piece
        • Broodje garnalenkroket §

          Een vers broodje met een
          garnalenkroket.

          € 2.00

          piece
        • Broodje gerookte zalm §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm

          € 4.50

          piece
        • Broodje haring §

          Een vers broodje haring.

          € 2.75

          piece
        • Broodje haring in dille §

          Een vers broodje haring.

          € 2.75

          piece
        • Broodje haring-bietensalade §

          Heerlijk broodje voor de lunch of als tussendoortje. Snel, lekker en gezond.

          € 2.75

          piece
        • Broodje Hollandse garnalen §

          Een vers broodje met overheerlijke garnalen.

          € 5.50

          piece
        • Broodje kibbeling §

          Een vers broodje met kibbeling.

          € 3.00

          piece
        • Broodje krabsalade §

          Vers broodje met salade van het beste krabvlees

          € 2.75

          piece
        • Broodje makreel §

          Een vers broodje met makreel.

          € 3.00

          piece
        • Broodje mosselen §

          Lekker vers broodje met gebakken mosselen

          € 2.75

          piece
        • Broodje paling §

          Een vers broodje met paling.

          € 5.50

          piece
        • Broodje spekbokkingfilet §

          Heerlijke gerookte spekbokkingfilet op een vers broodje. Een oud-Hollandse specialiteit.

          € 3.00

          piece
        • Broodje sprotfilet §

          Sprot is familie van de haring en smaakt heerlijk op een vers broodje

          € 2.75

          piece
        • Broodje viskoek §

          Heerlijk vers broodje met viskoek, vers uit de bakpan

          € 2.00

          piece
        • Broodje viskroket §

          Een vers broodje met een viskroket.

          € 2.00

          piece
        • Broodje wilde gerookte zalm §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm

          € 5.50

          piece
      • Sandwiches with salad §


        • Broodje eiersalade gerookte zalm §

          Vers broodje belegd met eiersalade en gerookte zalm

          € 2.75

          piece
        • Broodje makreelpaté §

          Filet americain maar dan gemaakt met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 2.75

          piece
        • Broodje pittige makreelpaté §

          Filet americain maar dan gemaakt met gestoomde makreel, licht pikant en heerlijk op brood en toast.

          € 2.75

          piece
        • Broodje Pure zalmsalade §

          Heerlijk broodje met zalmsalade

          € 2.75

          piece
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade

          € 2.75

          piece
        • Broodje Volendammer krabsalade §

          Heerlijk broodje belegd met krabsalade

          € 2.75

          piece
        • Broodje zalmsalade §

          Heerlijk broodje met zalmsalade

          € 2.75

          piece
      • Shellfish §


        • Cocktailgarnalen §

          Heerlijk borrelhapje, cocktailgarnalen

          € 3.28 / 100 g

          x 100 g
        • Coquillevlees §

          De schelpen zijn ongelijk. De bovenste (linker) schelp is plat en bruinroze van kleur. De onderste schelp is hol en wit tot zachtroze van kleur, met 15 tot 17 forse, afgeronde ribbels.

          € 5.20 / 100 g

          x 100 g
        • Hollandse garnaal §

          De Hollandse garnaal is één van de uitgesproken specialiteiten van de Nederlandse visserij. Deze garnalen verschillen niet alleen in kleur en grootte van de andere soorten die in de viswinkel worden aangeboden. Er is ook een duidelijk verschil in smaak en prijs. De smaak van de buitenlandse 'roze' garnalen is minder uitgesproken.

          € 7.25 / 100 g

          x 100 g
        • Krabchunks §

          Heerlijke crab chuncks voor de liefhebber

          € 1.20 / 100 g

          x 100 g
        • Krabsticks §

          Heerlijk krabsticks, lekker op een sandwich of in een sushirol

          € 2.20 / 100 g

          x 100 g
        • Mosselen jumbo §

          Mosselen zijn als 'zeevrucht' een bekend ingrediënt, ze bevatten eiwitten, mineralen, vitaminen, fosfor, ijzer, jodium en seleen.

          € 6.95 / kilo

        • Noorse garnalen §

          Noorse garnalen worden ook wel 'shrimps' genoemd, het Engelse woord voor garnaal. Noorse garnalen leven in diepe, koude wateren en worden op dezelfde wijze bereid als Hollandse garnalen, namelijk door ze te koken en te pellen. Noorse garnalen zijn groter dan Hollandse garnalen en meestal wat goedkoper.

          € 2.80 / 100 g

          x 100 g
        • Rivierkreeftenvlees §

          Rivierkreeften vlees is een veelzijdig product te gebruiken in salades, sauzen en soepen. Het vlees is gekookt en klaar voor gebruik.

          € 3.40 / 100 g

          x 100 g
        • Vongole §

          Een vongole is een schelpdier dat met name rond het Middellandse Zeegebied veel wordt gegeten. Vongolen, of venusschelpen, hebben een heerlijke smaak en zijn een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een mager gerecht.

          € 1.80 / 100 g

          x 100 g
        • Wilde wadoester §

          De wilde oesters worden door ambachtelijke wadvissers met de hand geraapt op wilde oesterbanken in de Waddenzee
      • Sauce §


        • Remouladesaus §

          Remoulade - ook wel remouladesaus - is een saus die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken en wordt gemaakt op basis van mayonaise. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 0.50

        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 0.50

        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. In Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0.50

        • Fritessaus §

          Fritessaus of frietsaus is een mayonaiseachtige saus met slechts 25% vet. Dit in tegenstelling tot de 75% tot 80% vet die zich in de meeste soorten mayonaise bevindt.

          € 0.50

        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 0.50

        • 3- vak saus §

          Een trio aan vissauzen, remoulade-, cocktail- en knoflooksaus.

          € 1.95

          piece
        • Sojasaus Kikoman §

          Sojasaus is een gefermenteerde saus, gemaakt van de sojaboon, geroosterd graan, water en zeezout.

          € 3.95

          piece
        • Wasabi §

          Kant en klare wasabi pasta, een onmisbare smaakmaker voor de sushi liefhebber

          € 3.00

          piece
      • Diversen §


        • Augurken §

          Heerlijke augurken op zoet-zure azijn

          € 3.90 / jar

          jar
        • Augurken dill chips §

          Knapperige augurkenschijfjes in een heerlijke gekruide opgiet

          € 3.90 / jar

          jar
        • Augurkensticks §

          Heerlijke zoet-zure augurkensticks

          € 3.90 / jar

          jar
        • Amsterdamse uien §

          Een zeer bijzonder product en heerlijk van smaak

          € 4.25 / jar

          jar
        • Zure bom §

          Een zure bom is een Noord-Nederlandse term voor een ingelegde augurk. De smaak is zoetzuur, waarbij het zuur overheerst.

          € 0.90

          piece
        • Potje zure haring §

          Zure haring is haring die is ingelegd in azijn en kruiden.

          € 3.90 / jar

          jar
        • Potje rolmops §

          Een rolmops is een opgerolde, gefileerde zure haring met daarin een augurk (kleine zure bom) en uitjes.

          € 3.90 / jar

          jar
        • Haringmootjes §

          Fijne stukjes haring in een zoet-zure njatuurazijn

          € 3.90 / jar

          jar
        • Panharing §

          Panharing is een haring die niet gekaakt en gepekeld is. Het is een Nederlandse vis, volop te krijgen en ontzettend lekker.

          € 4.50 / jar

          jar
        • Zure leverworst §

          Leverworst in natuurazijn

          € 4.50 / jar

          jar
        • Blikje tonijn §

          Tonijn behoort tot de matige vette vis. De variant uit blik staat in Nederland op nummer één van de meest verkochte vis.

          € 1.75

          piece
        • Blik zalm §

          Middelmaat blik gevuld met zalm. Altijd goed om op voorraad te hebben.

          € 6.50

          piece
        • Visfond §

          Een visfond is vocht dat de smaak van vis heeft gekregen door vissenkoppen en –graten (met nog wat vlees eraan) langdurig in te koken in water en wijn.

          € 4.25

          piece
        • Kreeftenfond §

          Geschikt voor bereidingen met kreeft en schaaldieren en voor allerlei kreeftensauzen

          € 4.25

          piece
        • Visbouillonblokjes §

          De perfecte basis voor elke soep of saus!

          € 1.95

          piece
        • Zalmeitjes §

          Een van de favoriete soorten viseitjes is de zalmkaviaar

          € 6.95

          piece
        • Lompviseitjes §

          Lompviseitjes zijn van nature meestal grijs of beige. Om ze appetijtelijker te maken, worden er kleurstoffen aan toegevoegd.

          € 3.95

          piece
        • Ansjovis in olie §

          Mooie lichtgezouten gefileerde ansjovis in olie

          € 1.90 / 100 g

          x 100 g
        • Zeekraal §

          Deze zachte, knapperige, lichtzoute zeegroente is voor vrijwel iedereen die het voor het eerst eet een aangename verrassing. Veel Zeeuwen kennen de groente al langer, vooral in combinatie met vis. De buisvormige groente werd vooral in het wild op de schorren gesneden, maar wordt sinds kort ook gekweekt in Zeeland. Zeekraal is een pioniersplant en als geen andere plant bestand tegen zoute omstandigheden. De plant neemt het zout op tijdens de groei en heeft daardoor een zilte smaak.

          € 2.32 / 100 g

          x 100 g
        • Coca-Cola 0,33L §

          Coca-Cola is in 1886 door apotheker John Pemberton bedacht. Tijdens de Olympische Spelen van 1928 was Coca-Cola voor het eerst in Nederland verkrijgbaar. De samenstelling van Coca-Cola is geheim.

          € 1.50

          piece
        • Fanta 0,33L §

          Fanta orange is een lekkere combinatie van sinaasappelsmaak met sprankelend water, dat voor een krachtige fruitsmaak zorgt. Beleef de heerlijke, fruitige sensatie van Fanta.

          € 1.50

          piece
        • Capri Sun §

          Lekker fruitdrankje in een uniek drinkzakje

          € 1.00

          piece
        • Red Bull 330ml §

          Een functionele drank die je vleugels geeft. Ontdek 't zelf.

          € 2.50

          piece